Плоди лохини від ягідної плантації «IF Berry».
Чим корисна Лохина?
Лохина служить джерелом вітамінів і цінних лікарською рослиною. Її складно зібрати, не пошкодивши, і ще складніше зберегти. На Півночі лохину традиційно зберігають в берестяних коробах, заливши риб'ячим жиром і закопавши в мох. В основному, лохину їдять у свіжому вигляді, тому що саме в свіжих ягодах концентрація корисних речовин найвища.
✅
Поживні речовини - вітаміни А, В1, В2, С, Р, РР, крім вітамінів плоди багаті на мінеральні солі, органічні кислоти, пектини, фенольні сполуки, залізо, кальцій, калій, цукор, фосфор, клітковину, фарбувальні і дубильні речовини.
✅
Корисні властивості – Сприяють зниженню вмісту цукру в крові, корисні при колітах, гастритах, циститах. Також має жовчогінну, кардіотонічну, гіпотензивну, протизапальну, противосклеротичну властивості. Ягоди лохини нормалізують функції підшлункової залози, кишечника та серця. Завдяки великому вмісту вітаміну С лохину використовують, а також рекомендують при проблемах із зором, глаукомі та за наявності ризику варикозного розширення вен.
Ягоди лохини є дуже корисними для майбутніх мам, як джерело фолієвої кислоти, надзвичайно необхідної для правильного розвитку плоду, зокрема системи кровотворення. Також плоди лохини є дуже низько алергенним продуктом, що дозволяє її вживання маленькими дітками.
Антиоксиданти – сік лохини проявляє антиоксидантні властивості і цих речовин в соку лохини більше, ніж в соках інших ягід. Антиоксиданти запобігають утворенню різного роду онкологічних, шкірних, очних, серцево – судинних, та ниркових захворювань.
✅
Вплив – покращує пам'ять та підвищує концентрацію уваги, має протисклеротичну, капіляроукріплюючу, протизапальну, жарознижувальну дію.
Обмін речовин – плоди лохини вважаються дієтичним продуктом, який містить речовини, що сприяють розщепленню жирів. Це робить ягоду незамінною для бажаючих зменшити вагу.
✅
Використання – З ягід лохини можна приготувати корисні напої: соки; смузі; морси; холодний чай; молочні коктейлі; та навіть лимонад;
Дієтичні десерти з яскравими смаками: муси; желе; морозиво; пюре; випічка; вареники; млинці;
Також з плодів лохини роблять різні соуси, які додають до салатів, паст, та м’ясних страв.
Лохина при постійній присутності в раціоні сприяє схудненню і набуттю стрункості.
Наприклад, жменя свіжих ягід на сніданок наповнить силами і енергією, а молочний або кисломолочний коктейль позбавить від почуття голоду.
✅
Будьте завжди з нами на звязку!
Замовляйте наш товар та розповідайте про нас друзям та родичам!